Търси
Filters
RSS

Новини

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ТОМБОЛА, организирана и провеждана от „Керамик груп“ ЕООД
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ТОМБОЛА, организирана и провеждана от „Керамик груп“ ЕООД
Възползвайте се от 20% отстъпка на 13 май (събота) в строителен хипермаркет „Алати“. През целия ден от 8.00 ч. до 20.30 ч. ще имате тази възможност, не я пропускайте. Ще можете да пазаруватe с намаление, както в магазините ни в гр. Пловдив и гр. Варна, така и онлайн на www.alati.bg
СЪОБЩЕНИЕ-ОБЯВА -четвъртък, 12 януари 2023 г.
У В Е Д О М Я В А М Е Всички заинтересовани физически или юридически лица За ИНВЕСТИЦИОННО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:
Настоящите условия за участие („Правилата“) уреждат реда и условията за провеждане и участие в Томболата („Играта“)с награда подов конвектор ЕЛДОМ CFV 2000.
Възползвайте се от 20% отстъпка на 25 и 26 ноември (петък и събота) в строителен хипермаркет „Алати“. През целия ден от 8.00ч. до 20.30ч. ще имате тази възможност, не я пропускайте.
Печелившите участници от томболата за "Панаир на инструментите" са:
Настоящите условия за участие („Правилата“) уреждат реда и условията за провеждане и участие в Томболата („Играта“)от ПАНАИР НА ИНСТРУМЕНТИТЕ със следните награди: R20 бормашина акумулаторна Li-ion 20V RAIDER RDP-SCDI-20, Акумулаторен винтоверт к-т MOLLER + подаръци, Акумулаторна отвертка BOSHPSR 3,6 IXO, Перфоратор DAEWOO 800W сила на удара 3J, Храсторез акумулаторен с телескопична дръжка 7,2 V Li-ion 1.5Ah.
Възползвайте се от 20% отстъпка на 8 октомври (събота) в строителен хипермаркет „Алати“- Пловдив. През целия ден от 8.00ч. до 20.30ч. ще имате тази възможност, не я пропускайте.
Заповядайте на предстоящия "Цветен уикенд" в строителен хипермаркет "Алати". Той ще се проведеде в нашите магазини в гр. Пловдив и гр. Варна.