Търси
Filters
RSS

Новини

20% отстъпка в периода 22 - 24 октомври на избрани ръчни и електроинструменти от брандовете BOSCH, RTRMAX, PREMIUM, RAIDER, DAEWOO, BAUKRAFT, DENZEL и MTX.
20% отстъпка на бои, лакове, спрейове и мазилки от избрани брандове. Презентации на продукти с много подаръци и изненади.
Печеливши в томболата на строителен хипермаркет "Алати" с награда смарт часовник
I. Обща информация за томболата 1.Настоящите условия за участие („Правилата“) уреждат реда и условията за провеждане и участие в Томболата („Играта“) с награда Смарт часовник. 2.Организатор на Играта и администратор на личните данни, които се предоставят от участниците в хода на Играта е: „КЕРАМИК ГРУП” ЕООД,ЕИК 825388814, гр. Пловдив, бул.”България” № 125. 3. Периодът, в който клиентите на строителен хипермаркет „Алати“- гр. Пловдив и строителен хипермаркет „Алати“- гр. Варна, ще могат да се включат в томболата е от 08.07.2021 г. до 28.07.2021 г.
Възползвайте се от 17% отстъпка на 10 юли (събота) в строителен хипермаркет „Алати“. През целия ден от 8.00 ч. до 21.00 ч. ще имате тази възможност, не я пропускайте. Ще можете да пазаруватe с намаление, както в магазините ни в гр. Пловдив и гр. Варна, така и онлайн на www.alati.bg
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ТОМБОЛА ЗА ОНЛАЙН МАГАЗИН www.alati.bg , организирана и провеждана от „Керамик груп“ ЕООД,
ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ТОМБОЛА, организирана и провеждана от „Керамик груп“ ЕООД, гр. Пловдив, бул. „България“ № 125.
Печеливши от томболата на Строителни хипермаркети "Алати" с награда телевизор JVC LT-32VH3905 LED 32.0''
Изнесен щанд пред Строителен хипермаркет "Алати"
Печеливши от томболата на строителен хипермаркет "Алати" за награди продукти на BOSCH