Търси
Filters

Общи условия за томбола с награда ЦИРКУЛЯР 1300W

сряда, 18 ноември 2020 г.

I. Обща информация за томболата

1.Настоящите условия за участие („Правилата“) уреждат реда и условията за провеждане и участие в Томболата („Играта“)с награда  ЦИРКУЛЯР 1300W RTM328, мощност 1300W, диск Ø185мм., обороти 4500RPM.

2.Организатор на Играта и администратор на личните данни, които се предоставят от участниците в хода на Играта е: „КЕРАМИК ГРУП” ЕООД,ЕИК 825388814, гр. Пловдив, бул.”България” № 125.

3. Периодът, в който клиентите на строителен хипермаркет „Алати“- гр. Пловдив и строителен хипермаркет „Алати“- гр. Варна, ще могат да се включат в томболата е от 19.11.2020 г. до 09.12.2020 г.

4. Талони, съгласно условията на т. IV по-долу, могат да се получават в периода 19.11.2020 г. до 09.12.2020 г., като същите се пускат в специалните урни, находящи се на територията на магазини „АЛАТИ”: гр.Пловдив, бул.”България” № 125 и гр.Варна, ул.”Трети март” № 30А.

5. Играта е на български език и се организира и провежда само за територията на строителен хипермаркет „Алати“- гр. Пловдив и строителен хипермаркет „Алати“- гр. Варна.

6. Информация за томболата, включително настоящите Общи условия, ще бъде публикувана на интернет страницата на магазини „АЛАТИ” на адрес: www.alati.bg и във Фейсбук страницата на магазини „АЛАТИ”: www.facebook.com/alatibg

 

II. Награда и теглене

Всеки клиент, закупил машина RTRMAX в периода от 19.11.2020 г. до 09.12.2020 г. има право да участва н томболата с награда ЦИРКУЛЯР 1300W RTM328, мощност 1300W, диск Ø185мм., обороти 4500RPM.

1. Организаторът не отговаря за качеството на предоставената награда, доколкото не е неин пряк доставчик. При констатирани несъответствия, участниците следва да се обърнат към доставчика, като организаторът има право да оказва съдействие.

2. На 10.12.2020г. в 11:00 ч. ще се извърши тегленето за определяне на печелившия участник, който ще получи съответната награда.

3. Тегленето ще се извършва пред клиентите в строителен хипермаркет „Алати“- гр. Пловдив

бул.”България” №125, и строителни хипермаркет „Алати“- гр. Варна ул.”Трети март” № 30А.

4. Тегленето е на лотариен принцип и за неговото провеждане се съставя констативен протокол.

5. Печелившите участници ще бъдат обявени на интернет страницата на магазини „АЛАТИ” на адрес: www.alati.bg и във Фейсбук страницата на магазини „АЛАТИ”: www.facebook.com/alatibg. С цел опазване на личните данни на лицата, обявяването ще се извърши чрез посочване на първото име и фамилията на печелившия участник.

ІІI. Право на участие

1. В Играта имат право да участват при условията в т. IV по-долу само дееспособни физически лица, които са навършили 18 години, с изключение на служителите на Организатора, членове на техните семейства, както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на Играта („Участник/ци“).

2. Участие в Играта е възможно при спазване на Правилата. С участието си в Играта Участникът изрично се съгласява, че приема настоящите Правила и се съгласява да спазва техните разпоредби.

ІV. Условия за участие

1. За да участва лице, което отговаря на изискванията по-горе, то трябва да е клиент на магазини „АЛАТИ”, находящи се в гр.Пловдив и гр.Варна, и да е закупило в периода от 19.11.2020 г. до 09.12.2020 г. машина RTRMAX, при което ще получи талон за участие от обслужващия го персонал след представяне на касова бележка.

2. За да се включи и участва в Играта, всеки Участник трябва да отговаря на условията по-горе, както и:

• Участникът трябва да попълни ясно, точно и четливо на талона за участие следните лични данни: име, фамилия , номер на касов бон и телефонен номер;

• Участникът трябва да пусне правилно попълнения талон за участие в специалните урни за участие в Играта, които са разположени на специално обозначените за това места след касова зона до „Информация” в съответния магазин „АЛАТИ”: гр.Пловдив, бул.”България”№ 125, гр.Варна, ул.”Трети март” № 30А.

• С участието си в Играта Участникът се съгласява с настоящите Правила, както и Правилата относно защита на личните данни на всеки участник, към които се препраща в Раздел VIII от Правилата.

• Всеки Участник има право да играе неограничен брой пъти при всяка своя покупка на машина RTRMAX в периода от 19.11.2020 г. до 09.12.2020 г., като се спазват настоящите Общи условия.

V. Награди

1. Всеки Участник, който е попълнил и пуснал талон за участие в Играта, в съответствие с Правилата, има право да участва в тегленето и да спечели следната награда – 1 брой за всеки от магазините „АЛАТИ”, находящи се в гр.Пловдив и гр.Варна, а именно:

  • ЦИРКУЛЯР 1300W RTM328, мощност 1300W, диск Ø185мм., обороти 4500RPM.

2. Всеки Участник има право да получи само една награда. Наградата не може да бъде прехвърляна на трети лица.

VI. Определяне на печеливши Участници

1. Тегленето на наградата от томболата ЦИРКУЛЯР 1300W RTM328  ще се извърши на 10.12.2020г. в 11:00 ч., чрез провеждането на томбола на случаен принцип.

2.  Тегли се един печеливш участник и две резерви.

3. Тегленето на печеливши участници се извършва от 3-членна (тричленна) Комисия, съставена от представители на Организатора. При тегленето се съставя Протокол. В томболата за награда имат право да участват всички Участници, които са изпълнили условията за участие, предвидени в тези Правила. Печелившият Участник не е задължен да приеме предоставената му от Организатора награда.

4. Имената, както са посочени в Талоните за участие на Участниците, които са спечелили награда по реда по-горе, ще бъдат обявени в списък в магазини „АЛАТИ”, както и публикувани на интернет страницата на магазини „АЛАТИ” на адрес: www.alati.bg и във Фейсбук страницата на магазини „АЛАТИ”: www.facebook.com/alatibg. Участниците ще бъдат уведомени, че са спечелили награда по телефона, който са посочили в регистрационния талон, който е предоставен от съответния Участник в талона за участие. Ако Организаторът не успее в рамките на 12 часа да се свърже на посочения телефон за контакт със спечелилия наградата, то Участникът губи правото да получи наградата си. Печеливш става вече вторият изтеглен по ред участник /първа резерва/. Ако и с него Организаторът не успее в рамките на 12часа да се свърже на посочения телефон за контакт, то и този Участникът губи правото да получи наградата си. И печели третият изтеглен /втората резерва/.

5. Наградата от томболата ще може да се получи в строителен хипермаркет „АЛАТИ“ –на адрес: гр.Пловдив, бул.  ”България” №125 и гр.Варна, ул.”Трети март” №30А, в работни дни от 08:30 ч. до 17:30 ч.

6. Организаторът си запазва правото формалностите по връчването на наградите да се уточняват индивидуално и със спечелилите Участници, ако това е необходимо.

7. Идентификацията на спечелилите става посредством надлежно попълнен регистрационен талон за участие в томболата. При получаване на наградата участника се идентифицира с показване на личен документ, както и е необходимо да представи касова бележка.

8. Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

VІI. Ограничаване на отговорността

1. Организаторът на Играта не е длъжен да води кореспонденция с Участниците, които не са спечелили награда.

2. Организаторът предоставя гаранция на наградата съгласно разпоредбите на ЗЗП.

3. Организаторът не носи отговорност за прекратяване на Играта или за недоставени награди поради форсмажорни обстоятелства.

4. Организаторът не носи отговорност за забава, промени, смущения, отменяне, отклонения или заместване или невъзможност за използване и употреба на наградата, поради местни официални празници или други обстоятелства, които възпрепятстват използването на наградата, също така Организаторът не поема отговорност за щети и повреди по време на транспортирането или складирането на наградите, причинени при транспортирането им от спечелилите.

5. Транспортирането на наградата е за сметка и риск на спечелилите.

6. Участници, които не отговарят на Правилата, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно, несъвместимо с Играта, обидно, дискриминационно или противоречащо на добрите нрави. В тези случаи решението на Организатора ще бъде окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.

7. Участници, които използват фалшива идентичност с цел повече участия в Играта и/или нарушаване на механизма на Играта, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

8. Организаторът има право по всяко време да прекрати провеждането на Играта при възникване на технически причини или поради промени в действащото приложимо законодателство, както и поради разпореждания на компетентни държавни органи.

9. Евентуално възникнали спорове между Организатора и Участниците в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намесата на компетентните органи. Недействителност или неприложимост, на която и да е разпоредба от тези Условия няма да засяга действителността или приложимостта на останалите разпоредби. Нищожността на отделни разпоредби не влече нищожност на Условия на Играта, когато те са заместени по право от повелителни правила на закона. Към съдържанието на настоящите Условия и провеждането на Играта се прилага действащото законодателство на Република България.

VIII. Лични данни

1. Личните данни (име, фамилия, телефон за връзка) на всички Участници в Играта се обработват в съответствие с приложимия български Закон за защита на личните данни (Обн., ДВ, бр. 1 от 4.01.2002 г.) („ЗЗЛД“) и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на съвета от 27.04.2016г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО (Общ регламент относно защита на данните).

2. Защитата на личните Ви данни е много важна за нас. Съгласявайки се с Правилата, Вие декларирате и гарантирате, че давате своето доброволно, изрично и информирано съгласие Вашите лични данни да бъдат обработвани в съответствие с нормативните изисквания.

IX. Други

1. Участниците в Играта са длъжни да спазват нейните условия. Те ще бъдат достъпни за целия период на Играта на адрес www.alati.bg

2.Организаторът си запазва правото да изменя Условията през Периода на Играта при възникване на технически причини или поради промени в действащото приложимо законодателство, както и поради разпореждания на компетентни държавни органи, както и когато Организаторът прецени това за необходимо, за което Участниците ще бъдат информирани съответно. Изменените Правила ще бъдат в сила за всички трети лица от момента на публикуването им на интернет страницата на Организатора. В случай, че Участник не е съгласен с промените в Условията той може да преустанови своето участие в Играта, като изпрати имейл със съответно съдържание за това на адрес: alati@alati.bg.

3. Оплаквания, касаещи провеждането на Играта, се изпращат писмено в рамките на 14 (четиринадесет) дни от откриване на причината за тях, на следния адрес: alati@alati.bg. Устни или закъснели оплаквания не се обработват.

4. Организаторът не носи отговорност за: грешни или подвеждащи имена, грешно или нечетливо изписани телефон, въведени в регистрационния талон за участие в томболата, както и неправилно попълване на талона за участие и за други форсмажорни обстоятелства.

5. Настоящите Правила влизат в сила от момента на оповестяването им в магазина „АЛАТИ” или от обявяването им на страницата www.alati.bg и действат до приключването на Играта.

6. Настоящите общи условия и правила за провеждането на Играта са приети и одобрени от Управителя на Дружеството.

Добави коментар