Търси
Filters

КАК ДА ИЗБЕРЕМ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯ НЮАНС ПАРКЕТ

Светли нюанси

Прозрачно-светли нюанси, които спестяват усилия за почистване. Бледо оцветените подове създават усещане за добро физическо състояние. Те са прекрасно допълнение към цветни или бели стени – съчетание, което носи спокойствие и хармония във всекидневната стая. Всичко светло символизира чистота и девственост. Това е добра причина да изберете такъв паркет.

Средно тъмни нюанси

Спокойни, хармонични цветове, които внасят хармония в дома ви. Паркетите в тези тонове създават в апартамента, къщата, бутика или офиса особено балансирана обстановка. Перфектно пасват на всички видове обзавеждане. Без значение дали се залага на античен или модерен дизайн, тези подове наистина помагат на мебелите да се откроят.

Тъмни нюанси

Дълбоки тонове, отличаващи се с характерност и мощ Паркети с характер и с поразително присъствие. Преди време тъмните паркети бяха по-скоро модна тенденция, но сега по-стилните ламинати са задължителна част от всяка колекция паркети. Тъмните цветове контрастират по брилянтен начин на бледо оцветени стени и модерно обзавеждане. Независимо кой ефект на подът се търси – свежест и елегантност или уют, той може да изпъкне по най-добрия начин с правилния вид осветление и различни видове обзавеждане.

Облицовки

Керамични и каменни нюанси, които сякаш улавят всеки проблясък на светлината
Елегантен ефект на облицовка с фактора на приятното усещане.
По най-убедителен начин създават впечатление на истинност, по-лек от керамичните облицовки, лесен за поставяне и в същото време уютен и топъл. Носят усещане за пространство в дома и са превъзходни за всички стаи – от кухнята до всекидневната.

Публикуваните съвети и идеи са с информативен характер и строителен хипермаркет "Алати" не носи отговорност за възникнали дефекти или проблеми при изпълнението им. 

Строителен хипермаркет "Алати Ви съветва да четете инструкциите за употреба на продуктите или да се обърнете към специалист в съответната област. 

Добави коментар
Съвети и идеи архив