Търси
Filters

FERRO

Преглед като Таблица Списък
Подреди по
Показвай на страница

Смесител стенен за вана/душ с аксесоари SMILE BSM11 - FERRO - BSM11

Смесителят за вана/ душ SMILE BSM11 от FERRO е с керамичен затварящ механизъм и автоматичен превключвател вана/душ за повече удобство. Със своите компактни размери, той ще ви осигури удобство и много комфорт във вашата баня.
Цена на бр.
83,90 лв

Смесител стоящ за мивка Algeo square - FERRO - BAQ4

Смесител стоящ за мивка Algeo square - въртящ чучур - хром - крамичен регулатор
Цена на брой
109,00 лв

BAQ1 С-л стенен за вана/душ Algeo square - FERRO

Стенният смесител BAQ1 Algeo е точният избор, ако искате изискана, красива и в същото време комфортна баня. Моделът е с керамичен регулатор, aвтоматичен превключвател за вана/душ и добавен аератор M24x1, за икономия на водата.
Цена на бр.
150,00 лв

BAQ2 С-л стоящ за умивалник Algeo square - FERRO

Смесителят Algeo square BAQ2 е изключително елегантен смесител с издължена форма за повече комфорт при използване . Модела има керамичен регулатор и изпразнител clik-clak G5/4. С Algeo square BAQ2 банята ви ще придобие наистина впечатляващ и стилен вид.
Цена на бр
108,00 лв

BSM2 Смесител стоящ за умивалник SMILE - FERRO

Смесителят за умивалник BSM2 SMILE е висококачествен смесител за стоящ умивалник, с класически дизайн и нежни, гладки форми за повече елегантност.
Цена на бр.
52,90 лв

BSM2A С-л стоящ за умивалник с въртящ се чучур SMILE - FERRO

Стоящият смесител SMILE BSM2A e висококачествен хромиран смесител за кухня, с 35 mm керамичен затварящ механизъм, въртящ издължен чучур , метална ръкохватка и аератор за регулиране на потока.
Цена на бр.
49,90 лв