Начало » НОВИНИ
АЛАТИ ВЕЧЕ И ВЪВ ВАРНА

Българският строителен хипермаркет Алати вече е
достъпен и за варненци. Магазинът работи от
8:00 до 20:30 часа от понеделник до събота и
от 9:00 до 20:00 часа в неделя, на адрес:
гр. Варна, бул. „Трети март” №30 (квартал Владиславово).

4 хиляди квадратни метра е общата площ на хипермаркета. Разнообразието е огромно – повече от 50 хиляди артикула за интериора, банята, градината, строителството. Богат е изборът и на бои и инструменти. Приятни изненади чакат и почитателите на лова и риболова.

Обширен подземен паркинг, товарни асансьори и банкови услуги са само част от услугите, които ще бъдат в помощ на пазаруващите. Магазин за домашни любимци и още един – за бижута, ще са на разположение за всички, които искат да пазаруват бързо и удобно.

В Алати варненци ще получат изключително ниски цени на стоки с високо качество. Както в Пловдив, така и в морската столица, хипермаркетът залага на приятелското и компетентно обслужване на клиентите. За адекватни съвети и идеи според специфичните нужди на всеки са на разположение консултантите на хипермаркета.

Повече от пет хиляди и сто подаръка раздадоха от Алати за деня на откриването на 17 септември. Въпреки обявения час на отваряне в 8:00, още в 6:30 часа пред търговския обект имаше тълпа от хора, чакаща отварянето на вратите. Само за ден през хипермаркета минаха десетки хиляди варненци.

Copyright 2009, Алати. Всички права запазени.
Created by: Еконт Мениджмънт ЕООД